Hem Press

Galleri Hönshuset

 

 

Galleri Hönshuset

Här visas konstutställningar och installationer av olika slag.
Hönshuset är öppet under sommaren vid evenemang, under Öland Spirar, Skördefesten och vid överenskommelse. För övriga öppet tider ring: 0485-26136,  070 – 495 10 02, 070 792 10 02.

Under Skördefesten blir det Måleri med färg, ljus och passion!

Nadjib Kamgar och Stig Karlsson visar sitt måleri i ett potpurri av färger och ljus! Det blir också försäljning av hantverk, jeansväskor, lammskinn, barnböcker, hemkokt nässelsoppa, hemost, kaffe, kakor, grillad korv mm. Stig Karlsson har under flera år haft utställningar i Kalvhagen, både under Skördefesten, Öland Spirar och sommarens evenemang. Han målar i olja och akvarell, motiven är vardagliga med natur och människor. Nadjib Kamgar, den målande läkaren har ställt ut i Galleri Hönshuset vid ett flertal tillfällen, och hans målningar är stämningsfulla, spröda och med en touch av Lars Lerin! Nadjib målar också han i akvarell. Stig och Nadjib är två oerhört populära konstnärer i Galleri Hönshuset!

Galleri Hönshusets öppettider under Skördefesten:
Fredag 11-24 Lördag 10-24 Söndag 10-14

Nadjib Kambgar och hans oerhört vackra och stämningsfulla akvareller!

Galleri Hönshuset är öppet under Skördefesten! Fredag & Lördag 10-24 Söndag 10-15

Nadjib har ställt ut i Galleri Hönshuset vid ett flertal tillfällen, och hans målningar är oerhört vackra, stämningsfulla och spröda. Han har blivit en konstnär som det pratas om alltmer!
Nadjib arbetar som läkare och målar när tiden finns.
Läs mer om Nadjib och hans fascinerade värld av akvareller!

Stig Karlsson info kommer snart!

Brittmarie Konradsson är en bonnamora, matmamma, författare, konstnär och en otrolig kvinna!
Brittmarie skriver på sina böcker om livet på landet, bla. om den lilla flickan Oske. Böcker som sprider glädje och insikt om alldeles vanliga människor på vår landsbygd. Hon har med sig hemost,  böcker och annat smått och gott! Brittmarie har boksläpp för sin senaste bok! Välkomna!
Läs mer om Britta och hennes böcker