Hem Press

1 augusti

 

Kalvhagen är en plats där djur, kultur, konst och natur tillsammans bildar en härlig miljö för alla åldrar!
Barnskoj med Pyssel & Knåp!

Klockan 19.00
Doug Seegers med Band!

En helkväll för alla åldrar!
Biljettpris: 300:-
Barn tom 15 år och ledsagare fri entré

Doug Seegers från TV programmet ”Jills Veranda”kommer tillbaka för tredje sommaren i rad! Garanterad succé! Kalvhagen fylldes av besökare så köp era biljetter i god tid! Begränsat antal platser!

Området öppnar 17.00
Ta med något att sitta på!
Mat öl och vin finns!  (Endast kontant betalning inom området och entrén)
Området är handikappanpassat!

Biljetter: Förköp Ölands Turistbyrå Tel: 0485-88800
Kalvhagen Tel: 0485-26136, 070 495 10 02, 070 792 10 04
Vid Kalvhagens entré och inom området endast kontant betalning!
Barnskoj med Pyssel & Knåp!
VAR: Kalvhagen i Södvik på Öland ca 2,5 mil norr om Borgholm.

Sedan den magiska kvällen vårvintern 2014 när Doug Seegers medverkade i Jills Veranda har hans liv ändrats totalt. Från att bara ha spelat på gatorna i Nashville är han nu en stjärna i Sverige. Som sålt platina av sitt debutalbum, legat högt på försäljningslistorna med såväl duettalbum med Jill Johnson som julalbum. Han har gjort nästa 200 konserter och praktiskt taget alla har varit utsålda. Allsång på Skansen, Bingolotto, Sommarkrysset och Moraeus med mera är några av de TV-program som Doug gästat. Allt det där är historia nu, men Doug Seegers framgångssaga fortsätter, om än i annan skepnad. Kanske är andra kapitlet inte lika spektakulärt som det första, men inte mindre anmärkningsvärt och häpnadsväckande.

Doug Seegers nya album ”Walking On the Edge of the World” visar med all önskvärd tydlighet att han inte är en dagslända utan en fullfjädrad artist och låtskrivare. Nio av de tolv spåren på ”Walking On the Edge of the World” är egna låtar och standarden på låtskriveriet är nästan löjligt hög.